Έφηβοι – Τμήματα Αγγλικών

Πρόκειται για το πρώτο σχολικό έτος εισαγωγής στην ύλη του Lower με σημαντική ενίσχυση του λεξιλογίου και εισαγωγή στον τρόπο εξέτασης για τα ανώτερα διπλώματα.

Η τάξη Pre- FCE αντιστοιχεί στο επίπεδο Β1 και με την ολοκλήρωσή της οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποιημένων φορέων.

Το εντατικό τμήμα για την απόκτηση της πιστοποίησης Β2 ξεκινά με ταχύρρυθμο πρόγραμμα μαθημάτων τους καλοκαιρινούς μήνες και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη με τη συμμετοχή στις εξετάσεις B2 πιστοποιημένων φορέων.

Το τελευταίο τρίμηνο προστίθενται δύο επιπλέον ώρες εβδομαδιαίως για τα διαγωνίσματα προετοιμασίας (PAST PAPERS).

Πρόκειται για το 1ο έτος της 24μηνης προετοιμασίας για την απόκτηση του πιστοποιητικού C2 (Proficiency). Οι μαθητές ξεκινάνε την φοίτησή τους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τάξης ECCE.

Το 2ο έτος της προετοιμασίας για το C2. Στη μέση της χρονιάς οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης για το επίπεδο C1 (Advanced).

Το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας για το C2 ξεκινάει με ταχύρρυθμο πρόγραμμα μαθημάτων τους καλοκαιρινούς μήνες και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη με τη συμμετοχή στις εξετάσεις C2 πιστοποιημένων φορέων.

Το τελευταίο τρίμηνο προστίθενται δύο επιπλέον ώρες εβδομαδιαίως για τα διαγωνίσματα προετοιμασίας (PAST PAPERS).

Τάξεις Διδακτικές Ώρες Εβδομαδιαίως Διάρκεια
Pre- FCE 6 9 μήνες
ECCE (B2) Εντατικό πρόγραμμα 18 ώρες εβδ.

+
6 ώρες εβδ.

6 εβδ. θερινό

+

 3 μήνες

CAE 6 5 μήνες
1ο έτος Proficiency CPE 6 9 μήνες
CP exams 8 ώρες εβδ.

+
6 ώρες εβδ.
6 εβδ. θερινό

+
 3 μήνες

10%
Εκπτωση
στα αδέρφια

ZACHOPOULOS

Are you ready to take the next step toward your future career?