Κέντρο Γλωσσών
Ζαχόπουλος

Γιατί Ξένες Γλώσσες; Γιατί είναι ένα “παράθυρο” επικοινωνίας με όλο τον κόσμο, που ανοίγει “πόρτες” για εργασία, ταξίδια και ψυχαγωγία. 

Γιατί το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ζαχόπουλος; Γιατί η πολυετής επιτυχημένη πορεία στον όμορφο κόσμο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης εγγυάται τη δική σας πρόοδο.

Το ΚΞΓ Ζαχόπουλος λειτουργεί από το 1983, αρχικά υπό την καθοδήγηση της πτυχιούχου καθηγήτριας Αγγλικών Μαρίνας Ζαχοπούλου, και έκτοτε αναπτύσσεται και εξελίσσεται για να συμβαδίζει με τις εξελίξεις που αφορούν στην παιδεία, την ξενόγλωσση εκπαίδευση και τις απαιτήσεις των ημερών. Από το 2009 τελεί υπό τη διεύθυνση του Σωτήριου Ζαχόπουλου, απόφοιτου του Deree, The American College of Greece στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας το 2003, και του Royal Holloway University of London, MA In modernism and Modern Writers το 2005. Από το 2020 συνδιευθύνει η Ζαχαρούλα Ζαχοπούλου, απόφοιτη του τμήματος Μέσων, Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στη διάρκεια της λειτουργίας του κέντρου η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη του πορεία. Με συνεργάτες κατάλληλα καταρτισμένους, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα συνεργατών που καλύπτουν τις ανάγκες ενός σύγχρονου κέντρου ξένων γλωσσών.

Πάνω από όλα, αυτό που συντέλεσε στην επιτυχημένη πορεία του Κ.Ξ.Γ. Ζαχόπουλος είναι η πηγαία αγάπη για τα παιδιά και ο ενθουσιασμός μας γι’ αυτά που προσφέρουμε.

5.000+

απόφοιτοι με πτυχιο ξενων γλωσσων

100%

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

39+
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ιστορία μας

Η Μαρίνα Ζαχοπούλου αποφοίτησε το 1980 από τη Φιλοσοφική σχολή της Αθήνας (ΕΚΠ) έχοντας αποκτήσει πτυχίο Ελληνικής και Αγγλικής Φιλολογίας. Αφού εργάστηκε ως καθηγήτρια από τα φοιτητικά της χρόνια σε κέντρα ξένων γλωσσών όπως Όμηρος, Κ. Άνθης κ.α., το 1983 ανοίγει το δικό της κέντρο, στοχεύοντας σε μια νέα περίοδο ξενόγλωσσης παιδείας με κύριο στόχο να ανταποκρίνεται στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Στόχος & αξίες

Η καλή λειτουργία του κέντρου έχει πιστοποιηθεί αρκετές φορές σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, από διεθνείς οργανισμούς και πανεπιστήμια που είναι οι πυρήνες της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και άλλες χώρες του κόσμου (British Council, Hellenic American Union, Europalso etc). Η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών αντικατοπτρίζεται στην αυξανόμενη προσέλευση μαθητών στη διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας του. Οι επίτυχίες δε του κέντρου όσον αφορά στην πιστοποίηση των μαθητών υπήρξαν, και συνεχίζουν να είναι, ένας σημαντικός δείκτης για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται.

ZACHOPOULOS

Are you ready to take the next step toward your future career?