Προσχολικά Τμήματα Αγγλικών

Το νηπιακό τμήμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας από 5 ετών και άνω με κύριο στόχο την ομαλή ένταξη τους στον όμορφο κόσμο των ξένων γλωσσών μέσω της βιωματικής μάθησης.

Με βοηθούς το δημιουργικό παιχνίδι, τα χρώματα και τη μουσική τα παιδιά γεμίζουν τον χρόνο τους μοναδικά μαθαίνοντας αγγλικά.

Στην πρώτη προκαταρκτική τάξη τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν και να γράφουν τα πρώτα γράμματα και τις πρώτες λέξεις στα αγγλικά, χρησιμοποιώντας  διαδραστικά μέσα.

Τα βιβλία είναι γεμάτα χρώματα και ακούσματα που κάνουν τη μάθηση πιο προσιτή σε παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού.

Στη δεύτερη προκαταρκτική τάξη οι μαθητές εκτίθενται σε μια μεγάλη γκάμα λεξιλογίου και πλέον δίνεται έμφαση στη σωστή γραφή και γίνεται εισαγωγή στη γραμματική της γλώσσας.

Τα πρωινά του Σαββάτου στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ζαχόπουλος είναι αφιερωμένα στη μελέτη των μαθημάτων της εβδομάδας που πέρασε και παράλληλα γίνεται καλύτερη εμπέδωση της διδαχθείσας ύλης. Το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας προσφέρεται δωρεάν, διάρκειας μιας ή δύο ωρών μεταξύ 10:00- 12:00.

ΤάξειςΔιδακτικές Ώρες ΕβδομαδιαίωςΔιάρκεια
Pre Junior1

9 μήνες

Junior A3 + 1 ενισχυτική διδασκαλία

9 μήνες

Junior Β3 +1 ενισχυτική διδασκαλία

9 μήνες

Δωρεάν
Pre Junior

10%
Εκπτωση
στα αδέρφια

ZACHOPOULOS

Are you ready to take the next step toward your future career?